Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!

 Παιδικά εργαστήρια για μικρούς chef και  
ζαχαροπλάστες

Σήμερα , μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων Τριανδρίας συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης που συνεχίζει και τη νέα χρονιά το πολύ επιτυχημένο project «Τα Παιδιά στην Κουζίνα». Παιδικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής  πραγματοποιήθηκαν  στο 3ο Δημοτικό και αύριο 20 Ιανουαρίου στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες.



 Το πρόγραμμα «Τα Παιδιά στην Κουζίνα» έχει πραγματοποιηθεί και σε προηγούμενες διοργανώσεις του Thessaloniki Food Festival σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία. 

 Ένας από τους βασικότερους στόχους των εργαστηρίων είναι η προσέγγιση της υγιεινής διατροφής μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά δημοτικού υπό την καθοδήγηση έμπειρων ειδικών του χώρου της γαστρονομίας. Τα παιδιά μέσα σε ένα δίωρο workshop έρχονται σε άμεση επαφή με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δημιουργώντας, με τις πρώτες ύλες που τους δίνονται, τις δικές τους γεύσεις.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού και η συμμετοχή σε αυτές θα γίνεται μέσω κράτησης στη γραμματεία του Φεστιβάλ Γαστρονομίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



http://foodfestival.thessaloniki.gr/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου