Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτισμού ΈΛΛΗΧΟΣ παρουσιάζει την 
Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., στο χώρο της Δημοτικής Περιφερειακής Βιβλιοθήκης Κωνσταντινουπόλεως
το ΠΑΡΑΜΥΘI ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ της Πηνελόπης Δέλτα,

με αφήγηση, παράλληλα με τα τραγούδια για το ομώνυμο θεατρικό έργο σε μουσική Μάνου ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ και στίχους Ιάκωβου ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ.

Πρόκειται για ένα πολυθέαμα, που συνδυάζει αφήγηση, προβολή και μουσική. Συγκεκριμένα, τα παιδιά της Παιδικής Λέσχης Βιβλίου της Ελλήχου "Ο Κήπος των Σελιδοφάγων" - που λειτουργεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως κάθε Πέμπτη, θα αναγνώσουν επιλεγμένα αποσπάσματα του βιβλίου, ενταγμένα σε μια συνολική αφήγηση που διατρέχει το σύνολο του βιβλίου. Υπεύθυνη είναι η συντονίστρια της Λέσχης Βιβλίου, Αμαλία Αραμπατζή.
Παράλληλα, θα προβάλλονται ψηφιακές εικόνες που οπτικοποιούν την αφήγηση, ενώ ενδιάμεσα θα ακουστούν τα τραγούδια που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις για το θεατρικό ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ που έγραψε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, από τη Μικτή χορωδία ΈΛΛΗΧΟΣ του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (που περιλαμβάνει παιδιά κι ενηλίκους και ιδρύθηκε από τον π. Κων/νο Σιδηρόπουλο) υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καλαμάρα. Σολίστες των τραγουδιών θα είναι οι Άννα Καλκάνη, Γιώτα Μπαμπαναράκη, Ειρήνη Μπάρλα, Αντιγόνη Ρήγα, Νικόλαος Παπαευθυμίου και Απόστολος Σταυρίδης.
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ-Αφήγηση και Μουσική
Πέμπτη 4 Απριλίου - 6.30 μ.μ.
Δημοτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου