Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2013


Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές συγκίνησης, χαράς, γέλιου, γνώσεων, νέων κοινών εμπειριών και ανέμελων διαλειμμάτων, έφτασε στο τέλος της για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας.
Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή14 Ιουνίου με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και γλυκιές αναμνήσεις για μαθητές και γονείς. Όλοι νιώσαμε έστω και για λίγο παιδιά, έχοντας στο νου την εικόνα των πρώτων δασκάλων που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε πολύτιμα πνευματικά εφόδια και σεβασμό για τη ζωή.
Όλες οι τάξεις έκαναν από έναν όμορφο χορό στην αυλή του σχολείου, με την καθοδήγηση της γυμνάστριας και ακολούθησε γιορτή με θεατρικά σκετς, τραγούδια και προβολή φωτογραφιών που επιμελήθηκαν δάσκαλοι και μαθητές της Στ΄.
Συγκινητική η αναδρομή μέσω φωτογραφιών, αφιερωμένες στις μανούλες των μαθητών της ΣΤ΄         
(όλες δάκρυσαν...) αλλά και αυτές που μας θύμησαν την πορεία των μαθητών - κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς - της ΣΤ΄ τάξης. Νιώσαμε χαρά και συγκίνηση, βλέποντας πολλές εικόνες από τη πλούσια δράση των παιδιών, τη συμμετοχή τους σε σχολικές εκδηλώσεις, μαγευτικές και πολλές στιγμές κεφιού, δημιουργίας, φαντασίας, ομαδικής συνεργασίας, οι οποίες αναμφίβολα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων καθώς τα μαθητικά χρόνια είναι πάντα τα καλύτερα!!!  

To Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων απένειμε επαίνους και αναμνηστικά στους αποφοίτους.

Διευθύντρια, δάσκαλοι και Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων ,ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι και ένα όμορφο, δημιουργικό νέο ξεκίνημα στους μαθητές της Στ' τάξης ,πηγαίνοντας σε λίγους μήνες στο Γυμνάσιο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, που κράτησε είναι η αλήθεια , παραπάνω χρόνο απ' ότι περίμεναν οι μικρότεροι ανυπόμονοι μαθητές, ο Σύλλογος τους κέρασε στην αυλή πίτσα,   Ποπ Κόρν    και     Μαλλί της Γριάς  που πολύ το χάρηκαν!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου